HELEZONLU ET KARIŞTIRICILAR
SEYMAG karıştırıcılar Sucuk İmalathaneleri ve Et İşleme Tesislerinde kuşbaşı eti veya kıymayı sucuk, kavurma, köfte, hamburger ve benzeri ürünleri hazırlamak için kullanılır. SEYMAG karıştırıcı makinalar, gıda ürünlerini homojen bir şekilde baharatlarla, soslarla ve sebzelerle karıştırmak için özel olarak tasarlanmıştır.
Karıştırıcılarımız özel tasarımı sayesinde en iyi karıştırma sürelerine ulaşırlar.
Ürün neredeyse kare, iki seviyeli bir haznede azami çakışan helezonlarla karıştırılır.
Çakışan helezonlar, istenen nihai yapıyı sağlamak için ürünü her yönde hafifçe hareket ettirir.
Helezonlar ve hazne arasındaki boşluk azdır, bu nedenle ürün sıkıştırılmamaktadır ve bu sebeple ezilmemektedir.
iki seviyeli hazneden dolayı hızlı boşalmayı en iyi duruma getirir, nihai ürün kalıntısını en aza indirir ve böylelikle gruplar arasındaki çalışma süresini önemli ölçüde azaltır ve çapraz bulaşmayı da ortadan kaldırabilir.
Seçenekler
- Yükleme kaldırma cihazı
- Boşaltma kapağının pnömatik açılması
- Cilalı helezon
- Cilalı hazne
- Frekans dönüştürücü