VAKUMLU ET TAMBURU (ET MARINE MAKINELERI)
SEYMAG vakumlu et tamburu, jambon, kol, antrikot, sığır filetosu v.b. gibi mamullerin üretimi sırasında vakum altında masaj yaparak etleri yumuşatmak ve marine etmek için tasarlanmıştır.
Vakumlu et terbiye etme makineleri gıda endüstrisi için dizayn edilmiştir. Et'i marine eder, et'e masaj yapar, işlenmiş malzemelerin vakumla karıştırılmasını ve soslanmasını sağlar.
Kesimde hem mükemmel tat hem de iyi bir yapıya sahip yüksek kaliteli ürünlerin üretimine önemli ölçüde katkıda bulunur. İşlem için hazırlanan ürün, büyük bir çap ile karakterize edilen tambura yüklenir.
Hassas karıştırıcısı sayesinde eti içinde parçalamaz, bu sayede döner üretimi için de çok elverişlidir.
Baharattan ve etten size kazanç sağlar.
İşlenmiş malzemelerin vakumla karıştırılması ve tuzlanmasını sağlar. Atılan baharatın tamamına yakını ürüne geçer. İşlem sonu fire miktarı azdır. Talebe göre geniş ayar aralığı otomasyon sistemi ile bitmiş ürün artışını ve proteinlerin ete en iyi şekilde bağlanmasını sağlar.
Farklı hızlara sahip özel tasarlanmış masaj makinesi, kaliteli ürün masajı sağlar ve böylece mükemmel sonuçlar elde edilmesini garanti eder. Hızlı ve mükemmel deşarj ile karakterize edilir ve işlemden sonra boşaltıldığında cihazda en az ürün kalıntısına rastlanmaz. Gerekli düzeyde ürünlerin doğal rengini dengeleyebilme. Yüksek üretim kapasitesi Optimum protein bağlama.
Kullanıcı dostu dokunmatik ekran, kolay program yapabilmeyi sağlar.
Tamamı AISI 304 kalite paslanmaz çelik.
Makine içinin temizliği kolaydır ve kısa sürer.
Ürün Adı: Vakumlu Et Tamburu, otomatik et marine etme makinesi, et marinasyon makinesi, et tamburu, et soslama makinesi, tavuk soslama makinesi, et terbiye etme makinesi, tavuk karma makinesi, et marine kazanı, döner kebap soslama makinası.